O nama

Agencija RADOŠEVIĆ NEKRETNINE CENTAR je osnovana sa željom da svojim klijentima pruži usluge u posredovanju u kupoprodaji nepokretnosti (stan, kuća, lokal, poslovni prostor, garaža, plac, industrijski objekat). Osim posredovanja u kupoprodaji nepokretnosti, bavimo se i posredovanjem u zakupu nepokretnosti. U našem timu angažovani su advokati, koji su specijalizovani za ovu vrstu poslova (sastavljanje kupoprodajnih predugovora, ugovora, saglasnosti bračnih drugova, punomocja, i dr.), tako da je klijentima obezbedena puna pravna sigurnost. Kompletna dokumentacija se šalje javnom beležniku na dodatnu proveru.

ZAŠTO BAŠ MI?

Pratimo Vas u procesu kupovine i prodaje nepokretnosti od momenta ulaska u proces kupovine zaključno sa overom kupoprodajnog ugovora kod javnog beležnika kao i ulaska u posed kupljene nepokretnosti. Naši klijenti mogu računati na iskren odnos, bez obzira na ishod transakcija, gde se uvek trudimo da sve usluge obavljamo tačno, profesionalno i u optimalnom roku sa minimumom praznog hoda tokom celokupne procedure.

Uvek možete dobiti savet u vezi sa investiranjem na određenim lokacijama.

Ono sto bi takođe istakli, jeste da, imamo jako dobar odnos i komunkaciju sa kolegama kako ovde tako i u regionu, što znači da smo u toku sa dešavanjima na polju prometa nepokretnosti u Beogradu, na široj teritoriji Republike Srbije i van naše zemlje.

Agencija RADOŠEVIĆ NEKRETNINE CENTAR besplatno vrši procenu svih nepokretnosti i omogućava Vam da posao kupoprodaje obavite najbrže, najsigurnije, najjeftinije i uz potpunu diskreciju. Imamo odličnu, dugogodišnju saradnju sa bankama i pratimo bezbedno (uz potpunu diskreciju) transfer (prebacivanje) novca sa računa kupca na račun prodavca. Agencija RADOŠEVIĆ NEKRETNINE CENTAR od trenutka angažovanja preuzima ulogu supervizora nad celokupnim procesom kupoprodaje.

Želimo Vam srećnu i uspešnu kupovinu i prodaju!